Laarzenpad Ruurlo

Ruurlo  - 6 km

Boswachterij Ruurlo ligt centraal in de Achterhoek. Het meer dan vijfhonderd hectare tellende gebied was ooit onderdeel van het landgoed Ruurlo. Het Laarzenpad voert onder meer door de nattere gedeelten van de boswachterij.

Lees verder »

Boelekeerlspad

Zelhem  - 6 km

Na ruilverkaveling ontstond tussen Zelhem en Halle plek voor nieuwe natuur. Om ook anderen hiervan te laten genieten besloten enkele buurtbewoners een wandeling uit te zetten door voornamelijk nieuwe natuur.

Lees verder »

Wandeling Lochemse Bergroute vanuit Lochem

Lochem  - 9 km

Een statig wit hek van het Geldersch Landschap vormt de toegangspoort tot de Lochemse Berg. De eerste klim leidt meteen al naar één van de hoogste punten van de “berg”. En naar de oude uitkijktoren, de Belvédère.

Lees verder »

Korenburgerveen Schaddenpad

Winterswijk  - 12 km

Natuurgebied het Korenburgerveen wordt beschermd door een bufferzone om het gebied. Het 12 kilometer lange Schaddenpad voert je door het grensgebied tussen cultuur en eeuwenoud hoogveen.

Lees verder »

Scholtenpad Winterswijk-Aalten

Aalten  - 22 km

De lijnwandeling Winterswijk-Aalten is één van de acht dagwandelingen van het Scholtenpad en loopt van NS-station naar NS-station. De 20 kilometer lange wandeling volgt niet de kortste weg tussen de twee dorpen, maar wel de mooiste.

Lees verder »